fredag 7 april 2017

Mixed media tavla

Nu har jag äntligen fått lite tid att sitta och kladda lite med mina nya färger jag köpte för ett tag sedan. Jag har faktiskt inte använt dom förut så det va riktigt roligt  att se hur dom var att arbeta med och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med dom. Ska till och med köpa mig några fler.

Denna är gjord på vit kartong men man kan ju använda vilket papper man vill men jag tycker det funkar bättre med ett som är lite tjockare. Jag började att klena på lite olika färger och blandade ut dom tills jag fick en bakgrund som jag var nöjd med.


Sen kan man ju antingen vänta tålmodigt tills allt har torkat men jag använde min embossingfön för att det skulle gå fortare. Vem har lust att bara sitta och vänta liksom? :)

Jag gjorde några vita ringar i mitt mönster och innan det torkade så gjorde jag lite mönster i dom.


Efter det så stämplade jag lite med en textstämpel lite överallt och i ringarna använde jag en rund stämpel. La till lite skuggor och mera färg i dom tills jag kände att jag var nöjd med resultatet.Jag är ju inte speciellt ordningsam när jag kletar så det är lite rörigt på mitt bord.


Jag blev riktigt nöjd med resultatet och här kommer några närbilder.

Att lägga till lite vita prickar ger en stor effekt på det man gör .
Här är den färdiga tavlan och jag är supernöjd. Nu ska jag bara skaffa en svart ram till den innan jag hänger upp den på väggen tänkte jag.Jag ska nog göra två tavlor till i samma färger för jag tror att det kommer att bli riktigt fint att ha hängandes tillsammans.

/ Kramar Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar